Planet Loves Trees leijonan luolassa!

Raaseporin linnassa järjestettiin startup-tapahtuma jossa kolme FIBAN:in businessenkeliä olivat paikalla etsimässä hyviä sijoitusmahdollisuuksia. Tilaisuuteen päästiin NOVAGO:n ideakilpailun kautta, jossa kymmenen parasta businessideaa pääsi finaaliin. Planet Loves Trees osallistui konseptilla ideakilpailuun. Tapahtumassa oli montaa hienoa startup-ideaa ja iloksemme saimme todeta, että moni illan ideoista liittyivät kestävään kehitykseen, ympäristöön ja kiertotalouteen. Illan aikana kävimme montaa hyvää keskustelua ja saapa nähdä mihin ne mahdollisesti johtaa. Saimme myös hyvää palautetta, millä kehittää konseptiamme. Jatkamme siis idean kehittämistä. Lähde mukaan testiasiakkaaksi! Tavoitteemme on luoda liike, palauttaa maailman metsät ennalleen, pysäyttää metsäkato ja olla osa sitä maailmanlaajuista työtä, jota tarvitaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s