fbpx

Tiedätkö yrityksesi hiilijalanjäljen? Tee tiekartta kohti ilmastofiksua yrittämistä.

Me Planet Loves Trees tiimissä uskomme että ilmastofiksu yrittäminen on tulevaisuutta niin yrittäjälle kuin asiakkaalle. Koronakevään aikana koko ilmastoteema jäi hetkeksi hyllylle, mutta nyt huomaamme että kuluttajien kiinnostus ympäristöteemoja kohti on taas pienessä nousussa. Ilmiö seuraa hyvin yleisen talouden mittareita, ja globaalisti katsoen esim. haku Carbon Offset googlessa näyttäisi tekevän pientä nousua samaan aikaan kun maailma avautuu taas. 

Carbon Offset hakusanan kiinnostavuus edellisen vuoden aikana ja koronakevään vaikutus

Nyt kannattaakin tehdä suunnitelmia tulevaa syksyä ajatellen, miten yrityksessä toimitaan vastuullisesti ja ilmastofiksusti. Me voimme auttaa tässä – peruskonsultaatiossa käymme läpi yrityksen tilannetta ja teemme suunnitelman miten kannattaisi edetä ilmastofiksulla polulla. Jos olet pienyrittäjä tarjoamme sparrauspalaverin hintaan 199 euroa + ALV joka tuottaa sinulle suunnitelman, miten tehdä yrityksestäsi ilmastofiksun. Koska olemme itsekin pieni startup yritys haluamme tarjota pienille yritykselle tämän palvelun mahollisimman edullisesti. Olet samalla osa meidän pk-kehitysprojektia.

Sparraus koostuu n. tunnin palaverista jossa haastattelemme sinua yrityksen eri ratkaisuista ja selvitämme, miten ne vaikuttavat ilmastoon. Palaverin jälkeen vetäydymme hetkeksi ja teemme hiilijalanjäljen laskelmat, jonka jälkeen saat palautetta laskelman ja suunnitelman muodossa. Suunnitelma voi mm. sisältää nykyisten palvelujen muuttamista kohti ilmastofiksumpia ratkaisuja, hiilijalajäljen kompensointia ja Climate Smart sertifioinita. 

Tilaa tästä ilmastofiksu suunnittelu-pakettimme ja olemme sinuun pian yhteydessä! 

Terveisin, Planet Loves Trees- tiimi

Haluatko lisätietoa palvelustamme ja Climate Smart sertifikaatista?
Ota yhteyttä!

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner