fbpx

Uusia hankkeita, Covid-19 ja syksy 2020

Kevään 2020 aikana olemme jatkaneet puiden istuttamista yhteistyökumppanimme Habari Maalum Collegen (HMCn) kanssa ja myös suunnitelleet uusia hankkeita. 

Covid-19, Planet Loves Trees ja Tanzania

Koronakevään aikana saimme valitettavasti huomata, että ilmasto- ja ympäristöteemat ainakin hetkellisesti jäivät uutispimentoon ja olivat teemana poissa päiväjärjestyksestä. Tästä huolimatta olemme päässeet eteenpäin uusien hankkeiden ja PLT:n kehittämispolun kanssa. Koronasta johtuen kaikki on kuitenkin vienyt vähän suunniteltua enemmän aikaa. 

Covid-19 on myös Afrikan maille suuri haaste ja vaikutukset ovat paikallisesti kovat. Meidän yhteistyökumppanien työalue on onneksi maaseudulla, jossa tilanne on ollut vähän helpompi ja toistaiseksi yhteistyö ja hankkeet jatkuvat lähes suunnitelmien mukaisesti. 

Kevään ja syksyn istutushankket

Kevään aikana tehtiin istutushanke HMC:n kanssa Arushan lähialueilla. Projektin idea tällä kertaa oli yhteistyön rakentaminen paikallisten koulujen kanssa, antaen heille mahdollisuuden puiden istuttamiselle. Koulut ovat luonnollisia kohtaamispaikkoja ja ympäristötietoisuus leviää hyvin kouluyhteistyön kautta. Rahoitimme puiden istuttamista kouluympäristön vehreyttämiseksi Mringa Secondary Schoolissa. Yhteistyökumppanimme HMC organisoi puiden istuttamiset ja paikalliset viranomaiset osallistuivat myös ympäristöhankkeeseen. Hanke oli onnistunut pilotti ja olemme nyt suunnitelleet sen jatkamista syksylle. 

Lue lisää palveluistamme ja päästökompensoinnista yrityksille, yksityishenkilöille ja kolmannelle sektorille.

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner