fbpx

Uusi projekti Arumerussa ja video

Talven 2020-2021 ollaan jatkettu koulu-piloottiprojektiamme yhdessä kumppanimme Habari Maalum Collegen ja paikallisten viranomaisten kanssa. Idea koulujen viherryttämisprojektin kanssa on istuttaa puita ilmastonmuutosta vastaan ja samalla viherryttää kouluympäristöt ja tukea paikallisten koulujen ympäristöopetusta. Viimeisin istutusprojekti on ollut Arumerussa. Planet Loves Treesin rooli hankkeessa on ollut rahoittaa puutaimet, joita ollaan lahjoitettu koululle.We are continuing the pilot project for schools during the winter 2020 – 2021. The first school that was a part of the Greening Arusha Project was Mrinda Secondary school in early 2020. The pilot was conducted together with our partner Habari Maalum College and the local government. Planet Loves Trees funded the trees in the project.

HMC teki meille tämän hienon videon jonka haluamme jakaa myös teidän kanssanne.

Planet Loves Trees school projects

Koronan tuomien vaikeista ajoista huolimatta olemme jatkaneet hankkeita ja puiden istuttamista. Lue lisää hankkeista verkkosivulla ja ota yhteyttä jos haluat tietää lisää päästökompensoinnista projekteissamme ilmastonmuutosta vastaan.

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner