fbpx

Nicametsätila uusi Climate Smart sertifioitu osuuskunta

Nicametsätila on suomalaisten perustama osuuskunta joka toimii Nicaraguassa. Metsätilan tavoitteena on kasvattaa metsää ekologisesti kestävällä tavalla. Kevään aikana Nicametsätilasta on tullut uusi Climate Smart- sertifioitu osuuskunta Planet Loves Trees verkostossa.

Nicametsäosuuskunta ostaa paikallisten ihmisten jo lähes arvottomina pitämiä maaalueita, jotka ovat puhtaaksi hakattuja (ainakin kaikesta arvopuusta), paljaaksi laidunnettuja tai muuten vain huonosti hoidettuja maatiloja, ja entisöi ne biodiversiteettirikkaiksi metsiksi.

Yhdessä Planet Loves Tree´s in kanssa Nicametsätila on määritellyt metsätilan ilmastofiksut tavoitteet (kuten metsän ja hiilinielun kasvattaminen Nicaraguassa, kestävällä tavalla), joita kohti toiminta ohjataan jatkossa. Planet Loves Trees toimii Nicametsätilan ulkopuolisena sertifiointiyhteistökumppanina. Katso lisää Nicametsätilan verkkosivuilla tai esittelyvideosta!

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner