fbpx

Joululahja ideat

Mitä joululahjaksi ystävälle, isälle, äidille, vaimolle, miehelle, naiselle, tyttöystävälle tai poikaystävälle? Planet Loves Trees joululahja ideat ovat parhaita ympäristöystävällisiä lahjoja, joilla on tarkoitus. Puun istuttaminen on hieno tapa juhlistaa ystävyyttä ja sinulle tärkeän henkilön. Samalla olet mukana ilmastonmuutosta torjuvassa työssä. Planet Loves treesin projektit auttavat ympäristöä, edistävät paikallista hyvinvointia ja ilmastonmuutosta vastaista kamppailua.

Meillä kaikilla on jo tavaraa aivan tarpeeksi. Paremmat joululahja ideat löydät täältä. Saat sertifikaatin puun tai puiden istuttamisesta, jonka voit lähettää tai paketoida lahjaksi rakkaalle ystävällesi.

Puut ja ilmastofiksut joululahja ideat

Katso video puiden istuttamisprojektista!

Löysitkö etsimäsi? Joululahja ideat jatkuu:

Meiltä voit myös istuttaa yksittäisen puun lahjana ystävälle, isälle, äidille, vaimolle, miehelle, naiselle, tyttöystävälle tai poikaystävälle. Puun voi istuttaa myös syntymäpäivälahjaksi, hääpäivän lahjaksi tai muistoksi. Teemme myös yrityksille räätälöityjä ratkaisuja. Klikkaa englanninkielisille sivuille katsomaan kaikki lahjatuotteet.

Katso lisää lahjaideoita englanninkielisillä lahjasivuilla!

Tarvitsetko jonkun hyvän sitaatin joulukorttiin tai sertifikaattilahjalle? Keräsimme parhaat puihin liittyvät sitaatit omalle sivulle.

Katso kaikki sitaattiehdotuksemme tästä!

Lisää hyviä sitaatteja esim. tällä sivustolla.

Istutettuja puita, parhaat joululahja ideat jolla on tarkoitus.
Puita ja Mount Meru, Arusha, Tanzania

Mitä joululahjaksi?

Puun istuttaminen ystävälle, isälle, äidille, vaimolle, miehelle, naiselle, tyttöystävälle tai poikaystävälle on hieno tapa juhlistaa ystävyyttä ja kumppanuutta. Puun istuttaminen on symboolinen teko ja hyvä lahja sellaiselle, jolla on jo kaikki. Istuttamalla puun Planet Loves Treesin kanssa ei ole kertateko, vaan jättämällä sähköpostiosoitteesi, saat uutisia ja kuulumisia projektien etenemisestä. Koska hankkeet ovat pienimuotoisia ja paikallisia, yhteys säilyy.

Planet Love Tree’s in tiimillä on pitkä kokemus kehitysyhteistyöhankkeista, ja istuttamisprojektimme on toteutettu näiden yhteistyökumppanuuksien kautta. Osa meidän tiimistä on edelleen mukana kehitysyhteistyöhankkeissa ja vierailemme myös istutusprojekteissa paikan päällä aina kun on mahdollista.

Projektimme valitaan huolellisesti maksimoimalla päästövähennysten tehokkuutta ja takaamalla hyödyt paikallisille yhteisöille ja biologiselle monimuotoisuudelle.

Lue lisää Arushan vihertämisprojektista!

Joululahja ideat yrityksille

Joululahja ideat yrityksille.
Kuva projektista jossa istutamme hedelmäpuita

Myös yritykset löytävät hyvät ideat meiltä. Puun istuttaminen on ilmastoteko ja hyvä tapa muistaa yhteistyökumppaneita. Teemme myös kampajoita ja tuotekohtaisia istutuksia, esim. yksi tuote, yksi puu. Ota yhteyttä meihin ja jutellaan lisää yrityslahjoista ja kamppanjoista!

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner