fbpx

Plantera träd gåva

Att plantera ett träd som gåva och för klimatet är en perfekt idé. Våra projekt lämpar oss väl för att plantera träd som gåva. Du gör en god gärning, klimatkompenserar och bidrar till att göra Tanzania och vår plant lite grönare när du planterar med oss.

Vi jobbar med samarbetspartners i Tanzania och planerar regelbundet nya planteringsprojekt. Vi och våra samarbetspartners har lång erfarenhet av samarbete från tidigare biståndsprojekt och det gör att vi kan garantera ett pålitligt sätt att jobba tillsammans med oss.

Så här funkar plantera träd som gåva!

Vi finansierar trädplanteringen främst med klimatkompensation och jobbar tillsammans med företag, men det är möjligt för vem som helst att klimatkompensera med oss. Vill du ge ett träd som gåva så funkar det så här:

  1. Du köper trädet från oss och får ett planterings-certifikat
  2. Vi allokerar trädet till nästa trädplanteringsprojekt
  3. Vi skickar information till dig med bilder och hälsningar från trädplanteringsprojektet.

Redo att plantera träd med oss?

Läs mera om våra projekt

Vi informerar regelbundet på vår webbsajt, facebooksidor och genom nyhetsbrev om våra projekt och hur trädplanteringen fortskrider. Våra projekt har som syfte att lokalt förbättra miljön enligt principerna för hållbar utveckling. De flesta av våra projekt är småskaliga. Vi planterar bl.a. runt skolor och tillsammans med småbrukare. Vi jobbar kontinuerligt för att utveckla nya möjligheter för privatpersoner och företag att kompensera och delta i klimatarbetet. Vi gör också klimatsmart certifiering för företag och föreningar. På vår webbsajt kan du också läsa mer om våra projekt.

Se en video från ett av våra skolprojekt i Tanzania

Varför är det en bra idé att plantera träd för klimatet? Kolla in vad Greta Thumberg och Climate Now vill säga om trädplantering. Vi tycker den här videon beskriver skogens roll i kampen för klimatet på ett bra sätt.

Plantera träd för klimatet som gåva
Plantera träd som gåva till dig och för vår planet.

Mer information om klimatkompensation och trädplantering för klimatet

Klimatkompensation på wikipedia

Global uppvärmning

Klimatförändringen

Cookie consent by Real Cookie Banner