fbpx

Plantera träd istället för att kriga

Vi, som resten av världen har varit chockade över Rysslands anfall på Ukraina. Vi vill säga att våra tankar är med människorna i Ukraina och för fred. Den humanitära katastrofen är enorm, och det gör att vårt hjärta brister över alla människor i landet som är under attack från en hänsynslös diktator. Detta trodde vi inte var möjligt år 2022.

När världen hotas av pandemier och klimatförändring, borde världens ledare jobba för fred och en bättre miljö istället för att ägna sig åt ett expansivt anfallskrig. Vi borde plantera träd istället för att föra krig.

Vi hoppas på en bättre framtid, där våra världsledare vill plantera träd, bygga fred, frihet och framtiden för vår planet.

Med hopp om fred, 

Team Planet Loves Trees

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner